Bedste spil til tidsfordriv

Vi bruger pludselig meget mere tid hjemme og kan hurtigt finde, at det at se netflix ikke nødvendigvis er det bedste tidsfordriv. Det kan være hyggeligt, helt sikkert, men jeg ved personligt, at jeg noglegange gerne vil aktivere mit hoved lidt mere end ved bare at stirre på min skærm. Derfor har jeg fundet, at en super god måde at fordrive tiden på er spil. Internettet har et væld af dem og jeg er blevet særligt glad for 7 kabale på computeren, selvom, at du snildt kan lave en, hvis du selv har spillekort. Forskellige brætspil kan også være godt og selskabeligt tidsfordriv hvis i er flere i hjemmet. 

Det dårlige selskab 

Det dårlige selskab er et klassisk og godt selskabsspil, der går ud på at konstruere de mest humoristiske og upassende sætninger og scenarier. Det er hylende morsomt og i vil side og græde af grin. Det positive er, at det også kan spilles, selvom i ikke er sammen. Der findes nemlig online udgaver, så i kan side i hvert jeres hjem men stadig få lidt samvær og sjov ud af det. 

7 kabale

7 kabalen er en fin måde at fordrive tiden, når du er alene. Det er en fed og aktiverende aktivitet og du får lyst til at blive ved og ved, når den ikke går op. Det er også en fin kabale at introducere børn for, så kan de side og svede over den, imens du får arbejdet lidt.

Settlers of Catan

Mangler familien noget om aften, kan Settlers of Catan være et godt og nemt brætspil som hele familien kan være med på. Det handler om at handle, bygge og bosætte så du får flest point og kan få mest magt ved at handle dig til råstoffer og bygge byer og veje på spillepladen

Goldminer

Et andet sjovt og gratis computerspil er goldminer. Det er et simpelt spil, hvor du bruger dine piletaster og skal mine så meget guld som muligt. Det er sværere, end det lyder og træner helt klart din koordinations og sigte evne. Det gode er, at det også kan spilles to personer, hvis du søger efter goldminer 2 player og der kan i samtidig arbejde sammen og konkurrere. Det er helt klart en god måde at underholde dig selv, og børnene. Shoppen, hvor du kan købe ting til at forbedre dit spil, lærer dem også om handel og vares værdi. Det er en win win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *