Corona-keder du dig? Læs med her

Hvis der er én der vi danskere ikke har haft helt nemt ved at skulle acceptere, så er det denne karantæne vi er blevet sat i af staten. VI er blevet ude af stand til at tage ud på restauranter, cafeer og andre sociale mødesteder og nu sidder vi alle sammen derhjemme på uge nummer to er begyndt at virkelig kede os. 

Der var engang en der sagde at det kun var dumme mennesker der kedet sig, og det er sådan set også rigtigt – mange af os skal bare lige rense hjernebarken ud efter gode ideer vi kan lave inde i huset – det er nemlig ikke altid så nemt at komme på ting man kunne lave. 

Det er der heldigvis noget at gøre ved. Nedenfor finder du et par ting du kan lave her i karantænetiden der mindst tager et par uger ud af din kalender – du har nemlig overset måske en af de bedste muligheder du længe har haft.

Tid til selvfordybelse

Hvis der er én ting alle mennesker går og drømmer om, så er det at blive bedre til et eller andet. Det kunne være at du drømte om at blive bedre til din hobby (uanset hvad den måtte være) eller lige blive lidt klogere på dit erhvervsområde. 

Uanset hvad du drømmer om, så er coronatiden den perfekte tid til at gå i forbydelse med en af tingene. Du ville blive overrasket over hvor uendeligt mange online kursuser du kan finde på internettet – det er virkelig kun fantasien der sætterne grænserne her. 

Hvis du har gået og drømt om at blive bedre til noget, så er der virkelig ingen tid til det som lige nu, der er ingenting der forstyrrer dig. 

Tid til god mad og fængselstræning

Hvis der er én ting der både tager tid og kræfter fra folk i hjemmekarantæne, så kunne det være en total omlægning af kost- og træningsvaner. Der er nemlig intet sted at være god ved sin krop som hjemme i sit eget køkken – og hvis ikke du allerede var klar over det, så er det i køkkenet at de langtidsholdbare resultater bliver skabt, ikke i centeret. 

Du kan garanteret også godt finde sjove gadgets der på en eller anden måde kan være med til at gøre din oplevelse i køkkenet eller med træningen lige den del nemmere – der er ingen grund til at arbejde hårdt, når smart stadig er en mulighed. 

One thought on “Corona-keder du dig? Læs med her

 1. Sonderjyskhusflid.dk – Hej med jer,,
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! 🙂 På forhånd tak. Oscar F.

 2. Heja, Sonderjyskhusflid.dk
  Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem.
  Fortsat god dag, Victor

 3. Konge artikel – Sonderjyskhusflid.dk Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 🙂
  Med venlig hilsen, Valdemar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *