Find den rigtige seng til dig og din partner

Det kan ofte være utroligt svært at finde ud af, hvilken seng, der er den rigtige seng for dig og hvilken seng, der er det bedste køb. Det bliver ikke gjort nemmere af at være to, der skal dele den. Der er mange af senge at vælge imellem og det gør det på ingen måde nemmere at vælge. Når i er to, kan vi dog anbefale, at i køber to senge, der passer til jer og slår dem sammen til en dobbeltseng, da dobbeltsenge i sig selv ikke nødvendigvis passer til jeres behov.

Vi bruger i gennemsnit 26 år af vores liv i vores seng og det er derfor ikke en dårlig investering at investere i sin nattesøvn. Din søvnkvalitet påvirker nemlig mange aspekter af dit liv.

Hvad skal i overveje, når i køber ny seng?

Der er ikke én seng, som passer til det alle. Derfor kan det være særligt svært at købe en dobbeltseng, der passer til jeres begges behov. Det ville ellers være dejlig nemt, hvis der var en universel seng. Den bedste seng afhænger nemlig af kropstype og hvilke krav man har til sengen.

Alle kroppe er forskellige, derfor har de forskellige behov, vi skal lytte til. Derfor skal i finde ud af, hvad jeres krop har brug for, før i køber en seng. Er du eller din partner af mindre statur, kan en hårdere madras være nødvendig for en god nats søvn og omvendt, hvis en er jer er høje og slanke kan en blødere madras forbedre søvnen.

Zoner er vigtige for god søvn

Zoneindeling i sengen kan være en essentiel del af en seng, hvis en af jer har former. 

Zone inddeling er vigtigt for, at din rygrad kan ligge vandret, når du sover, så du ikke ender ud med rygproblemer.  Når din skulder eller hofte synker lidt ned i madressen, uden at resten af kroppen følger med, sikre det, at din rygsøjle ligger vandret og du dermed undgår problemer. 

Vælg den rigtige topmadras

I kan dog ikke nøjes med, kun at have øje for madrassen. I skal også se på en topmadras og igen kan jeres behov variere.

Der findes flere topmadrasser og de har hver især fordele og ulemper, som passer til din krop og dens behov. Det kan være en latex topmadress, der giver god støtte og er allergivenlig og åndbar eller en memory skum madras, der justere sig efter kroppens facon.

 

One thought on “Find den rigtige seng til dig og din partner

  1. Hullehøj – Sonderjyskhusflid.dk
    Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. 😀
    De bedste hilsner

  2. Hullehøj Sonderjyskhusflid.dk Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. 😉 Kærligst, Maja B. W.

  3. Hullehøj – Sonderjyskhusflid.dk Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Find den rigtige seng til dig og din partner, så er det bare utroligt godt skrevet
    Karla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *