Guide: Vælg det rigtige spisebord med udtræk

Spisebord

I boligindretning er det yderst vigtigt, at der skal være mulighed for at være social. Derfor er spisebordet en ekstrem vigtig del af hver hustands indretning. Dette er rent faktisk hele familiens samlingspunkt. Det er her hvor man mødes med venner og familie og alle dem man har kært, hvor hele dagens oplevelser deles og snakkes om. Det er her der skal deles både positive og negative tanker og hvor der skal være plads til alle.

Derfor anbefales det i den grad, at man vælger et Spisebord med udtræk. Dette er for at give så mange mennesker som muligt, muligheden for at sidde rundt om bordet på samme tid.

Du skal naturligvis vælge et bord, som kommer til at se godt ud sammen med resten af møblerne og som samtidig har den rigtige størrelse og kvalitet, som du går efter. Du skal tænke på, at du rent faktisk vælger et bord der både skal fungere som spisebord i hverdagen, når det bare er jeres lille familie og som samtidig kan bruges til de stunder hvor der er flere mennesker til stede.

Ved at læse videre her, får du derfor tre gode eksempler på spiseborde med udtræk der kan give dig inspiration. 

Futura spisebord

Her finder vi et yderst veludført spisebord med udtræk hvor det organiske og naturlige udtryk er i højsædet. Der er få men nøje udvalgte detaljer.

Spisebordet har en smuk oval form, der i alle typer spisestuer er yderst indretningsvenligt. Bordet har udtræk op til 2 tillægsplader, som dog skal købes ved siden af. Med disse tillægsplader kan du få længden helt op til 260 cm, hvilket rækker til 12 spisestole.

Futura er et egetræsbord der derfor kræver til vedligeholdelse. Du skal derfor pleje overfladen i hvidpigmenteres olie.

Når du vælger dette spisebord får du altså et skandinavisk design møbel, der vil pryde ethvert hjem og samtidig kan anskaffes til en god pris.

Big spisebord

I nogle tilfælde skal et møbel bare være så solidt og praktisk som overhovedet muligt, så man derved kan få mest ud af det. Big spisebord med udtræk er i den grad sådan et bord. Her er der tale om den type bord, som hele familien snildt kan spise rundt om i mange år, uden at bordet overhovedet kommer til at se ældre ud.

Dette skyldes, at bordpladen er lavet af højtrykslaminat af ekstra høj kvalitet. Højtrykslaminatet er farvet hvidt og dekoreret med en kant af enten hvidpigmenteret eller sortbejdset matlakeret eg hele vejen rundt.

Højtrykslaminat er uden tvivl det mest fantastiske materiale, at bruge til bordplader. Hverken sol eller vand er i stand til at skade denne type overflade. 

Big spisebordet kan rengøres med alle typer rengøringsmidler, hvilket gør det særligt egnet til hustande med børn. I det hele taget har urenheder svært ved at binde sig til højtrykslaminat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *