Har du lyst til at snakke?

For mange kan det være svært at anerkende, at man har behov for hjælp. Men ligegyldigt hvor store eller små dine problemer, så kan terapi hjælpe. Nogle går rundt og bakser med stress, har svært ved at overskue deres hverdag og føler de har for travlt til at løse deres problemer. Andre er faldet ned i et hul, hvor hele verden virker mørk fra, og ens normale aktiviteter ikke længere bringer glæde til ens liv. Andre igen går rundt og er bekymrede konstant for at ting skal gå galt og det ikke ved, hvad de skal gøre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt terapi kunne være noget for dig er her 5 tidspunkter, hvor det kunne give mening for dig at starte. Du kan læse mere på Terapi i Viby

– Hvis det føles som om du har flere dårlige dage end gode. Vi har alle sammen dårlige dage engang imellem og det er helt normalt at være trist, hvis der er sket nogle negative hændelser i dit liv. Dog er det ikke sundt, hvis man render rundt og er nede mere af tiden end man har gode dage. Det er især hvis du finder dig selv være trist eller apatisk uden grund, og du ikke helt kan forstå hvorfor. At snakke med en terapeut kan her hjælpe dig meget.

– Hvis du har svært ved at stå op af sengen om morgenen og altid føler dig demotiveret. Både at sove for lidt og at sove for meget er tegn på at have det dårligt. Vi kan alle have en træt morgen, men hvis du føler dig selv trukket til din seng mere end normalt, eller ligger søvnløs ofte, kunne det give mening for dig at tage til terapi. 

– Hvis du ikke føler, du har nogen i dit liv, du ordentligt kan snakke med. Vi har alle behov for nogen at tale med i vores liv og de svære ting, men hvis du føler det er svært, kan det hjælpe at tale med en professionel. 

– Hvis du føler din hverdag er presset og du ikke længere ser frem til at lave de ellers sjove aktiviteter du havde planlagt. Hvis alting pludselig virker uoverskueligt og intet gør dig glad, kan det være en fordel at snakke med en terapeut.

– Hvis du ønsker at lære dig selv bedre at kende. Det er vigtigt at arbejde med sig selv og kende sig selv ordentligt. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

One thought on “Har du lyst til at snakke?

  1. Hej Sonderjyskhusflid.dk
    Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? De kærligste hilsner

  2. Sonderjyskhusflid.dk – Hawdy, Langt fra enig, men jer om det 😉
    Venlig hilsen, Asger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *