Hvad er Nicolinehus – få svaret lige her!

Hvad er Nicolinehus?

Hvis ikke du kender Nicolinehus – eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om det – så bør du afgjort læse med her. Her vil jeg give dig et kort overblik over, hvad Nicoline hus har at byde på. Særligt med fokus på den smukke og fantastiske arkitektur, som Nicolinehus kan prale af.

Nicolinehus er placeret i smilets by, Aarhus. Danmarks næststørste by. Rent faktisk siges det, at Nicolinehus kun

gør Aarhus endnu større. For Nicolinehus er nemlig skabt med henblik på at skabe større sammenspil mellem byen og havet. Med andre ord ønsker denne perle af arkitektur at trække livet i Aarhus endnu mere sammen. De brander sig med ønsket om at skabe nærhed til byens midte. Noget langt de fleste Aarhusianere kun kan blive glade for at høre!

Nicolinehus er en ny destination i hjertet af byen. Et samlingspunkt, om man vil. Destinationen skal både huse boliger, butikker med rige shopping- og indkøbsmuligheder samt restauranter der serverer dejligt, lækker mad. Et åndehul tæt på havet og blot et stenkast fra det hektiske og pulserende storbyliv – som mange søger og elsker. 

Arkitekturen i Nicolinehus er centreret omkring at give en oplevelse. At være noget udover det sædvanlige. Noget der både er rart at være i og at se på. En unik og fantastisk kombination hvor arkitekturen er i højsædet. Selv for folk uden interesse for arkitektur er denne perle et besøg værd – også blot for at beundre den særprægede og utroligt flotte og stilfulde arkitektur.

Hele arkitekturen bærer præg af åbenhed og med forskudte flader, hvor livet for alvor skal leves. Der er anlagt små gårdhaver, taghaver og altaner og det hele er centreret omkring god udsigt.

Der er skabt frit og smukt udsyn til alle verdens hjørner – og hele herligheden er skabt af unikke materialer med lige så unikke funktioner. Med andre øjne er den slags ikke skabt eller set før. Det er afgjort et besøg værd!

Med både Riis skov og havnebadet i baghaven kommer man utroligt langt. Alt – også byens midte – er inden for rækkevidde. Ja, blot et stenkast derfra. En ganske unik kombination af by, liv og hav. Og med kronet på værket; Selve arkitekturen. 

Et besøg værd

Jeg glæder mig personligt til at nyde godt af Nicolinehus i fremtiden – og særligt nyde synet af den smukke arkitektur, som jeg inderligt beundrer. Også selvom jeg ingen uddannelsesmæssig baggrund har inden for feltet. Jeg anbefaler klart et besøg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *