Når du skal have en butterfly på

En butterfly bliver ofte brugt hvis du har en tuxedo eller en smoking på. Sort smoking, hvid skjort og en sort butterfly. Det ser man ofte når folk skal til bryllup eller til en fin fest. Når man ser film er der også ofte nogle nørdede typer, der går med butterfly. Nørden med de tykke hornbriller, det kiksede hår, den skæve gang og den underlige stemme – han har ofte brunt, ternet og grønt tøj på, også har han valgt at tage en butterfly på til sit tøj. Det er underligt som en tøj genstand på den ene side kan være noget fint man tager på og samtidig være noget som nørder benytter sig af. Ingen ved hvorfor og hvordan denne sammenhæng er opstået. 

Pift dit jakkesæt lidt op

Hvis du er typen, der gerne vil pifte dit jakkesæt lidt op, kan du finde en butterfly der bryder lidt med farverne og mønstrene, så det virkelig kan ses. Det er ofte de typer, som drømmer om at skille sig ud, men som ikke rigtig tør alligevel, som vælger at købe et jakkesæt eller en smoking i en neutral farve også køber de en butterfly i en ”vild” farve også synes de, at de bare har gjort noget helt vildt. Det har de også i forhold til hvad de plejer, men for andre der ser det, er det nok ikke så vildt. Men man må jo gøre hvad man har lyst til og små skridt i den rigtige retning, kan være startskuddet til noget større. Du kan også vælge at have et farverigt jakkesæt eller en farverigt tuxedo på og købe et simpelt, men lækker Sort Butterfly

Din stil siger noget om dig

Din tøjstil siger noget om dig. Men de fleste mennesker har en neutral tøjstil. Bukser, man har set før, trøjer man har set før og sko man har set før. Sammensætningen er måske lidt anderledes, men det er sjældent at man ser nogen, som virkelig har noget helt anderledes tøj på. Man kan dog se på folks tøj, om det er lavet i eksklusive materialer eller om det er lavet af mere normale materiale. Kashmir og silke har sit helt eget look.

Nogle vælger at købe billigt tøj det meste af året og købe få, men dyre ting for eksempel et par lækre støvler til 2500 kroner eller en jakke til 3200 kroner. Ting, som skal holde længe og i flere sæsoner. 

One thought on “Når du skal have en butterfly på

  1. Sonderjyskhusflid.dk – Heej, Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *